perjantai 9. maaliskuuta 2012

Odottavan aika on pitkä

Kuinkahan kauan hullua meinataan pitää jännityksessä Mimmin lonkka/kyynärlausuntojen kanssa. 20.2. kuvat ovat saavuttaneet kennelliiton mutta sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään. Lausunto luvataan viikkoa nopeammin, jos hoitaa maksun omakoira-palvelun kautta "perinteisen" tyylin sijaan ja kelpuuttaa sähköisen lausunnon.

"Emäntä alkaa olla jo kärsimätön lausunnon kanssa. Vauhdittaisiko tämä kaunis hymyni sitä?"

2 kommenttia:

  1. Siis oikeastiko olet maksanut ne Omakoiran kautta eikä niitä vieläkään kuulu? Minä maksoin omani viikko sitten maanantaina eli 27.2.12 Omakoirassa ja 1.3. eli 8 päivää sitten lausunto tuli sähköpostiin (ja Omakoiraan) ja siitä seuraavana päivänä näkyi jo KoiraNetissä.

    Kannattaa ehkä soittaa sinne Kennelliittoon ja kysyä... Tosin on samassa joukkotarkastuksessa olleiden kahden muunkin koiran röntgenlausunnot vielä KoiraNetiin kirjautumatta. Tosin en tiedä käyttävätkö niiden omistajat Omakoiraa.

    VastaaPoista
  2. Kuvat on kirjattu saapuneeksi 20.2. ja sähköposti siitä asiasta oli tullut 24.2. mutta maksoin lausunnon siellä omakoirassa vasta 1.3., kun tuli vähän huonosti sähköpostia seurattua. Jospa ne ensiviikon aikana sinne ilmestyisivät. On se vain jännä, miten sitä joidenkin asioiden kanssa jaksaa olla malttamaton, vaikka tämäkään lausunto ei meidän elämää varmasti muuta mihinkään suuntaan:D

    VastaaPoista