lauantai 29. lokakuuta 2011

Ruoan vaihto

Mimmi on syönyt Taste of wild High prairie -ruokaa nyt kolmisen viikkoa. Muuten on kaikki kunnossa mutta ne ilmavaivat... En pysty sanoin kuvailemaan "sulotuoksua", joka aika ajoin (tiuhaan tahtiin) valtaa pikku asuntoni. Ikkunat saavat olla levällään koko ajan, joten tänne jäätyy mutta jos vaihtoehtona on tukehtuminen niin valitsen tällä hetkellä jäätymisen. Huomenna menen sitten ostamaan uutta ruokaa tai kaasunaamarin. En ole vielä ihan päättänyt kumman.


3 kommenttia:

  1. ;)

    Tiedän tunteen. Meillä tosin hajun aiheuttaja on ollut epähuomiossa aspartaamia syönyt ihmisolento. Silloin mietimme, että tilaamme kymmenkunta kaasunaamaria Varustelekasta ja laitamme ylimääräiset tuulikaappiin vierasvaraksi.

    VastaaPoista
  2. Fantsu syö josera sensitiveä :) sillä on kans ollu hill'sin puudeliruokaa ja medium-kokosille, mutta ne ei oikein toimineet. Hill's nature ruuat sen sijaan toimi ihan hyvin, mutta kakka oli välillä löysempää, kuitenkin sellaista että pysty poimimaan maasta. :)

    Myös Fantsun pierut haisee TODELLA pahalla, silloin kun se niitä päästelee, mutta ei kauhean usein onneksi! :D

    VastaaPoista
  3. Päädyin kaasunaamarin oston sijaan ruoan vaihtoon. Ostin kokeeksi pussin ANF-merkkistä (http://www.bestpremiums.fi/anf-holisticdog.html) ruokaa ja toivon, että kaasuongelma lievenee ja että ruoka olisi sopivaa muutenkin. Asiasta viidenteen: Olisi kiva tavata Fantsukin livenä, vaikka seuraavalla kerralla, kun tulemme Mimmin kanssa Helsinkiin (Menee kyllä ensi vuoden puolelle.). Toivottavasti saadaan treffit järjestettyä.

    VastaaPoista