tiistai 10. tammikuuta 2012

Pieruhuumoria ja matkasuunnitelmia

Viisi päivää on nyt mennyt kotitekoisella ruoalla ja hajuhaitta on poissa. Voi tätä autuutta! Ilmavaivat ovat vähentyneet 90 % ja jäljelle jääneet 10 % ovat hajuttomia mutta sitä vastoin käsittämättömän äänekästä laatua. En valita, parempi näin päin, ehdottomasti :D

Seuraavat pari päivää meillä on pääruoaksi tarjolla mm. riisi/ohra/parsakaali/porkkana/jauheliha/lohi-kombinaatio. Todella herkullinen tuoksu. Siis jos Mimmiltä kysytään.

Meillä on myös jälleen matkasuunnitelmia eli helmikuun 9. päivä olisi tarkoitus hypätä Helsinkiin menevään junaan ja olisi enemmän, kuin mukavaa tavata reissulla koiratuttuja. Myös Fantsua, jonka minä olen tainnut nähdä pikkupentuna, kun olin "kuokkimassa" Mirjan luona pentutapaamisessa. Ja Frodoa, jonka olen tainnut tavata juurikin samaisella kuokkavierailulla. Caroa, Icoa ja ison meren takaa matkannutta Rioa ei liene tarvitse erikseen edes mainita :D

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä pöperöä :)
    Onko sulla paljon pakastintilaa? Jos on niin se helpottaa kummasti tuota kotiruoan syöttämistä, kun voi tehhä isoja satseja valmiiksi annoksiksi pakkaseen!
    Tässä muuten linkki aika hyvään blogiin, jossa noista ruokintahommista paljon tietoa :)

    http://www.zayoras.com/main.php?id=1

    -Kaima-

    VastaaPoista
  2. Hei! Minulla on jääkaappipakastin eli jonkin verran sinne saa mahtumaan. Pitää joku kaunis ilta pyhittää sille, että tekee suuremman erän.

    Kaima kiittää mielenkiintoisesta ja varmasti hyödyllisestä linkistä :D

    VastaaPoista
  3. Hei,
    Ilmoitelkaa tarkemmin, kun olette tulossa. Olisi tosi kiva nähdä. t. Eija ja pojat

    VastaaPoista
  4. Moikkis ja hyvää alkanutta vuotta Mimmille ja muille! Meillä on mennyt erittäin mukavasti, mitä nuo loputtomat rapakelit alko käydä hermolle – siis minun.

    Olis tosiaan mukava tavata taas, toivotaan että kelit olisivat edes välttävästi suotuisat. Nythän ne ovat aivan mainiot lumineen ja pakkasineen.

    Kuten varmaan olettekin huomanneet, meidän blogin päivitykset on olleet harvanlaiset. Aiheista eikä kuvista ole pulaa, mutta en vain ole saanut muilta jutuilta tota blogia päiviteltyä. Tännekään en valitettavasti ole vähään aikaan ehtinyt.

    Ilmoitelkaa ihmeessä kun olette täällä! Nähdään. :)

    - Heini

    PS. Danten suurinta herkkua muuten oli parsakaali keitettynä. Se olis voinu elää sillä ja pullalla omasta mielestään. :) Ihme kyllä siitä parsasta ei tullut ilmavaivojakaan, vaikka välillä söi koko keitetyn parsan sellaisenaan.

    VastaaPoista