perjantai 1. kesäkuuta 2012

Juoksusiteet pannaan

Toissapäivänä oli työpäiväni aikana Mimmin juoksuhousuista mystisesti kadonnut side. Silmäilin ympärilleni ja totesin, että sidettä ei missään näy eli se oli ilmeisen tyytyväisenä nielaistu kurkusta alas. Silloin päätin, että pelkät housut saavat riittää suojaksi, kun Mimmi on yksin kotona. Eilen seurasin jännityksellä sen jätöksiä mutta ei merkkiäkään siteestä. Eilen illalla laitoin sille taas yöksi siteen mutta simsalabim, eihän sitä aamulla enää housuissa ollut. Tänään lenkillä taas tuijotin silmä kovana, että minkälaista "outputtia" Mimmi lykkää ja nyt  ahkera tuijotukseni palkittiin: Toinen syödyistä siteistä tuli ulos samannäköisenä (!), kuin oli mennyt sisäänkin. Toivotaan, että huomenna tulee toinenkin.

3 kommenttia:

  1. Voi Mimmiä :-) Meillä kaikki nartut antavat pikkuhousunsuojien olla ihan rauhassa juoksuhousuissa, Pimukin. Vai olisikohan tämä pitänyt jättää sanomatta, etteivät vaan muuta tapojaan...

    VastaaPoista
  2. Fantsukin tykkää syödä paksumpia siteitä, mutta niitä kaikkein ohuimpia (jotka kulkevat kai nimellä pikkuhousunsuoja kuukautissiteen sijaan tai ovat 0,5pisaraa), niin niitä se ei syö. Mutta aika hyvin pärjää ilmankin. Vain kovimpien vuotojen aikaan, jotka kestävät yleensä pari päivää, tarvitsee Fantsukin siteen. Joihinkin juoksuhousuihin voi myös laittaa paperia, mutta tämä oli mielestäni uuuberällö, koska verisen, märän paperin kaiveleminen juoksuhousujen taskun nurkista oli vain todella etovaa... Joskus siteitä löytyy myös tarrautuneena mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, kuten seiniin tai sohvan alle... :P Meillä ollut välillä ihmettelemistä miksei sidettä ole tullut toisesta päästä ulos pariin päivään, kunnes huomasimme sen tarrautuneena johonkin huomaamattomaan ja outoon kohtaan.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa niin tutulta :D mimmi teki tuota myös meillä ollessaan :D

    VastaaPoista