torstai 14. kesäkuuta 2012

Ihana mutta kamala kesä

Olen tässä miettinyt, että löytyyköhän mistään myrkytöntä mutta oikeasti tehokasta hyttys- ja mäkäräiskarkotetta koiralle. Semmoista, että ei haittaisi, vaikka suuhun menisi eli koira voisi vaaratta nuoleskella turkkiaan, jos siltä tuntuu. Ehdotuksia ja suosituksia otetaan kiitollisena vastaan. Alkaa tämä kesä tuntumaan jo liian pitkältä runsaslukuisine itikkoinensa vaikkei se ole vielä kunnolla edes alkanut. Ilmeisesti Mimmissä on (mustan värinsä lisäksi) jotain verenimijöihin vetoavaa, kun se on aivan harmaana hyttysistä ja muista vihulaisista heti kun menemme ulos.

Mikä-lie-mäkäräinen haukannut korvanlehdestä.































Mutta onhan kesässä myös puolensa, kuten seuraava kuva osoittaa.


Kukkaistyttö.

2 kommenttia:

  1. Näitä hyttysiä on aivan hirveästi! Eilen illalla vein koirat iltapissalle, niin oven edessä oli jo hyttysiä mustanaan valmiiksi odottamassa, että joku tulisi ulos! Hessu on myös hyttysille erityisen mieluisa :( Se on heti täynnä verenimijöitä, kun päänsä ulos laittaa. Yäk, en tykkää yhtään.

    VastaaPoista
  2. Käyttäisivät nyt linnut tilaisuuden hyväkseen ja mussuttaisivat oikein olan takaa, kun evästä on kunnolla tarjolla (taitaa tosissaan tänä kesänä tarjonta ylittää kysynnän...) Ajattelin seuraavana punkkikarkoitteena kokeilla Bayvanticia, koska sen luvataan karkoittavan myös sääsket. Saapa sitten nähdä, toimiiko.

    VastaaPoista