tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pesupäivä ja uuden shampoon testaus

Tänään oli pesupäivä. Voin tunnustaa, että edellisestä kerrasta ON vierähtänyt aikaa. Olin vielä eilen sitä mieltä, että kyllähän minä Mimmin viime kuussa pesin mutta nyt kun tarkemmin asiaa ajattelin, en menisi vannomaan. Se saattoi olla huhtikuutakin. Hyi itseäni. No, nyt on ripittäydytty julkisesti ja sohvalla makaa puhdas hyväntuoksuinen koira.

Ostin viikonloppuna Isle of dogs N°18 -shampoon (mustille, tumman maksan tai mahonginvärisille turkeille), kun Mimmi näytti niin kovin auringon haalistamalta Tiinun ja Woodyn rinnalla. Laimensin shampoon valmiiksi sekoituspulloon ja sitten alkoi läträäminen. Shampoo ei ollut kovin vaahtoutuvaa (ainakaan laimennettuna) mutta täytyy sanoa, että puhdas ja ihanan tuoksuinen lopputulos saavutettiin eikä shampoon musteenomainen ulkonäkökään ensijärkytyksen jälkeen häirinnyt. Tykkäsin kovasti :D

En tiedä kuvittelenko, mutta minusta tuntuu, että Mimmin turkki hylkii kaikkia shampoita. Ja vettä. Vesi valuu, kuin hanhen selästä. Muistaakseni Fidon turkki käyttäytyi eri tavalla veden kanssa, tosin olihan se paljon harvempi, kuin Mimmin.


Koita nyt sitten tästä pyllistelijästä ottaa
kuvaa :D


Tai tästä koipeliinista :D



Ilman salamaa sisätiloissa -kuva. "Onneksi" kuvasta
kuitenkin erottaa, että saksilla olisi töitä tässä
perunapellossa :D

5 kommenttia:

  1. ihania kuvia =)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että shampoosta tykkäsit! Vaahdotitko kahdesti? Kun likainen koirahan ei vaahdotu ;)

    Täytyy kyllä myöntää, että aika harvoin itsekään kahteen kertaan vaahdotan vaikka kuulema aina niin pitäisi tehdä =O Mutta jos koirat on likaisia niin ekalla kerralla huuhdellessa lähtee musta vesi (päästää väriä;)) ja tokalla kerralla vasta vaahtoaa kunnolla!

    VastaaPoista
  3. Tuota... No enpä vaahdottanut kahdesti, vaikka taisit hienovaraisesti vihjata, että niin kannattaisi tehdä :D Ja mitä, Mimmikö muka likainen? Eihän siinä ollut, kuin parin kuukauden mudat, hiekat,risut ja männynkävyt, joten eihän sitä nyt voi pahalla tahdollakaan likaiseksi sanoa :D Eihän?

    Ps. Taitaa muuten tuosta pariin otteeseen vaahdottamisesta olla maininta pullon kyljessäkin. T. Puusilimä

    VastaaPoista
  4. ;) Enhän minä mitään vihjaillut:) Niin vain suositellaan tekemään (eri asia kuka niitä ohjeita aina noudattaa ;))
    Värjääntyikö sulla muuten kädet? Itse ekalla kerralla kanssa vähän säikähdin sitä "mustetta" käsissäni, taisin vielä lotrata laimentamattomalla!!
    Itse tykkään tuossa shampoossa siitä kun huuhtoutuu niin hyvin pois eikä jää turkkiin!

    VastaaPoista
  5. :D Ei värjääntynyt kädet ja tosiaan huuhtoutui kyllä hyvin pois.

    VastaaPoista