maanantai 6. kesäkuuta 2011

Koirakoulussa

Aloitimme tänään tokon alkeiskurssin Oulun Koirakoulussa. Etukäteen jännitin todella, että tuleeko meidän (saati muiden kurssilaisten) "opiskelusta" yhtään mitään, kun tiesin, että Mimmi varmasti haukkua louskuttaisi koko ajan. Ei se kuitenkaan ihan niin kamalaa ollut, kuin etukäteen pelkäsin. Kyllä se haukkui mutta paljon vähemmän, kuin olin olettanut. Keskittyä se ei kyllä jaksanut yhtään enkä minä saanut siihen oikein kontaktia (liekö ollut liian huonoja nameja mukana, ensi kerralla otetaan lenkkimakkaraa :)) mutta tästä on hyvä ponnistaa ylöspäin. Lisäksi tuntui, että se piti silmällä, kuinka lujasti pidin remmistä kiinni ja teki yhtäkkisiä syöksyjä toiveikkaan näköisenä, josko irti pääsisi. Mutta nyt meillä alkaa ahkera kotiharjoittelu ja avainsana on katsekontakti. Koulutuksen jälkeen käytin Mimmiä koirapuistossa juoksemassa mutta oli niin kuuma, että meininki oli aika väsynyttä, jopa Mimmillä. Mimmi sai kuitenkin ihanan pienen ihailijan, joka seurasi sitä uskollisesti ympäri puistoa.


4 kommenttia:

  1. Moikka!

    Tosi ihana Mimmi-neitonen <3 Asusteletteko Oululussa? Ilmeisesti myös Raahessa pistäydytte, olisipa hauskaa tavata muitakin villiksiä!

    T: Tuija&puudelit Tiinu ja Woody

    VastaaPoista
  2. Heipä hei!

    Kyllä, Oulussa asustamme ja aina välillä käymme Raahessa sukuloimassa. Voitaisiin sopia vaikka leikkituokio jossakin päin Raahea. Olisiko sinulla joku paikka tapaamiselle mielessä? Koirapuisto on aika pieni, mutta kyllä sekin meille käy, jos ei muuta paikkaa keksitä. Voin laittaa vaikka viestiä, kun olemme sinne tulossa eli viikonloppuisin silloin tällöin mutta nyt emme pääse parina seuraavana viikonloppuna.

    Mimmi odottaa jo uusien kavereiden tapaamista innolla :D

    T. kaima & Mimmi

    VastaaPoista
  3. Heips!

    Enpäs osaa äkkiseltään paikkaa sanoa, mutta meidäkin pihalla voitais olla? Tuo koirapuisto on kyllä kuulema (häpeäksi tunnustan, etten edes oikein tiedä missä se on!!) toistaiseksi tosi pieni. Nyt siellä raivattu lisää tilaa ja pian aloitetaan aidanpystytystalkoot, koko tulee lähes 10-kertaistumaan!! Sitten sielläkin olisi kiva käydä!!

    Tuija&Puudelit

    VastaaPoista
  4. Hei,

    meille sopii vallan mainiosti ehdottamasi paikka. Ollaanpa yhteydessä sitten lähempänä niin tiedetään, minne tullaan. :D

    Terkuin,
    Tuija

    VastaaPoista