sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vilskettä Närepuiston koira-aitauksessa

Pukinmäen koirapuistossa oli tänään varsinainen villakoirainvaasio. Paikalla olivat Mimmin ja Doron lisäksi Ico ja Rio, uusi tuttavuus Gigi sekä Mimmin velipoika Caro ja sokerina pohjalla Frodo, Mimmin isä, joka on pian 13-vuotias herrasmies. Frodo on vieläkin komea ja kerrassaan ihana luonne, jonka Mimmi on onneksi verenperintönä saanut. Kiitos Eija, kun toit Frodonkin puistoon. Minä olen niin odottanut, että tapaisin sen.

Pojilla oli hurja vauhti päällä. Välillä hirvitti, että stoppaako vauhti ennen aitaa mutta hyvin oli kropat hallinnassa ja tilannetaju kohdallaan kaikilla.

Tytöillä meno oli vähän rauhallisempaa mutta hyvin niilläkin tuntui aika kuluvan puuhastellessaan omia juttujaan ja keppejä kilpaa syödessä.

Pientä sydämentykytystä minulle aiheuttivat paikalla olleet kääpiövillakoirat mutta tällä kertaa meni ihan hyvin. Mimmillä oli yksi hyökkäysyritys mutta se jäi onneksi tällä kertaa siihen syvällisen keskustelumme jälkeen.

Heinin blogissa on hienoja kuvia tästä tapaamisesta: 

Sisarukset Doro, Mimmi ja Caro sekä isäpappa Frodo.

Ico, Rio ja Caro.
Ico ja Gigi.
Huomatkaa, kuinka oikeassa ylälaidassa keskustellaan :D





Aprikoosi(kääpiö?)villakoirat.



3 kommenttia:

  1. Kiitos teillekin taas mukavasta seurasta! Hieno juttu toi teidän perhetapaaminen – harvemmin tuollaista pääsee koiriksessa todistamaan. :)

    Juu, vilske oli melkoinen! Sinäkin olet näköjään onnistunut saamaan kuvaan meidän poikien "miekkailua", kuten jotkut asian ilmaisevat. Se on sellaista vaaratonta leikkiä, vaikka saattaa kuvissa näyttää hurjalta.

    Yritän saada meidänkin blogiin kuvia, ehkä jopa lähiaikoina... tai sitten ei. Ilmoitelkaa kun taas lähdette etelänmatkalle niin järjestetään uudet treffit. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos meidänkin puolesta. Oli taas mukava nähdä Frodon tyttäriä. Hyvin Frodo jaksoi pysyä mukana, joskin se nykyisen tapansa mukaan aina välillä kommentoikin suht äänekkäästi :)
    Poikien perässä eivät tytöt yleensä pysy, mutta se johtuu vain harjoituksen puutteesta. Pojathan ovat treenanneet yhdessä riehumista ja juoksemista pennusta lähtien.
    Teidän uintireissu oli tosi mukavan näköinen. Jospa mekin joskus.
    Seuraavaa tapaamista odotellessa.
    t. Eija ja pojat

    VastaaPoista
  3. Miekkailu :D Juuri osuva nimi tuolle touhulle! Ja mitä Frodon kommentointiin tulee, niin varmasti sillä tuossa iässä jo on sanansa sanottavana nuoremmille hulivileille ja onneksi koirapuistoon mahtuu ääntä :D

    Treffataan taas!

    VastaaPoista